26.7.14

Εκδήλωση για τον Αγγελο Σικελιανό και την Εύα Πάλμερ στο REX

Αφιέρωμα του "Παμίσου" στον Αγγελο Σικελιανό

Αφιερωμένη στον Αγγελο Σικελιανό και την Εύα Πάλμερ - Σικελιανού ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην Καλαμάτα, στο ξενοδοχείο "Rex".

Στην εκδήλωση, την οποία διοργάνωσαν από κοινού ο Σύλλογος των α­παν­τα­χού Νη­σι­ω­τών «Ο Πά­μι­σος» και η ορ­χή­στρα δωματίου «Με­λί­γυ­ρις» -και την οποία συντόνισε ο Παναγιώτης Τσιμόγιαννης-, μίλησαν ο καθηγητής Αρχαιολογίας Πέτρος Θέμελης και ο ερευνητής της Ακαδημίας Αθηνών Γιάννης Πλεμμένος.
Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με με­λο­ποι­η­μέ­να αποσπάσματα έρ­γων του Αγ­γε­λου Σι­κε­λια­νού και της Εύας Πάλμερ - Σι­κε­λια­νού από την ορχήστρα δωματίου «Μελίγυρις» και τον Γιάννη Θωμόπουλο, υπό τον Κώστα Νικολέα.

Τα ίδια -και άλλα- έργα, όπως ανακοινώθηκε, θα παρουσιαστούν και σε εκδήλωση στο Εκκλησιαστήριο της Αρχαίας Μεσσήνης, το Σάββατο 2 Αυγούστου, στις 8.30 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, στη χθεσινή εκδήλωση, ήταν ο γενικός διευθυντής Κοινοβουλευτικού Εργου Σάκης Θεοδωρόπουλος και ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Γιάννης Αργυράκης.

http://www.eleftheriaonline.gr/politismos/ekdiloseis/item/41664-pamisos-sikelianos






Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politismos/ekdiloseis/item/41664-pamisos-sikelianos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.