30.3.17

Παρουσίαση του βιβλίου για την Φρίντα Λιάππα

Αθήνα 29.3.2017

Με την παρουσία εκλεκτών φίλων της Φρίντας και του Συλλόγου μας, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου που έχουμε εκδώσει για την Φρίντα Λιάππα, στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του BooksPlus στην Αθήνα.
Η ηθοποιός Λουκία Μιχαλοπούλου στην απαγγελία ποιημάτων της Φρίντας και ο Βαγγέλης Δούβαλης με την κιθάρα του άνοιξαν την εκδήλωση. Ο εμφανώς συγκινημένος Γιώργος Μπράμος μας μίλησε για την Φρίντα με ένα κείμενο που το τιτλοφόρησε, "ένα ταξίδι".
Η ηθοποιός Βασιλική Σαραντοπούλου διάβασε αποσπάσματα από τα κείμενα που υπάρχουν στο βιβλίο, ενώ ο πρόεδρος του Συλλόγου Μιχάλης Γαβράς, αφού ευχαρίστησε τους συντελεστές της έκδοσης και όσους συμμετείχαν στην παρουσίαση, αναφέρθηκε στους λόγους που κάνουν αυτό το βιβλίο μοναδικό και ιδιαίτερα σημαντικό σε όσους θέλουν να μάθουν για την Φρίντα Λιάππα.
Η γραμματέας του Συλλόγου, Βασιλική Μπάρκα, καλωσόρισε τους καλεσμένους και τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, παρουσίασε τους ομιλητές, δίνοντας παράλληλα και το στίγμα της σημασίας που έχει η Φρίντα για τον κινηματογράφο και για όλους εμάς.
Η παρουσίαση έκλεισε με τον Βαγγέλη Δούβαλη και την κιθάρα του να μας παρασέρνει και να τραγουδάμε τραγούδια που αγάπησε η Φρίντα.
Μαζί μας βρέθηκαν ο ποιητής Γιώργος Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος της Λυρικής Σάκης Θεοδωρόπουλος, η καθηγήτρια Θεατρολογίας στο ΕΚΠΑ Ευανθία Στιβανάκη, ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος,ο δημοσιογράφος Νικόλας Βουλέλης, η τ.βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου, η τ.πρόεδρος Τουριστικών Ακινήτων Αυγή Μαρκοπούλου, η πρόεδρος του ΘΕΜ Τασία Γιαννέτσου κ.άλ.










 







 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.